Facilitati

2.6

Pensiunea Nea Marin este clasificata cu 3 margarete si dispune de o capacitate maxima de 11 locuri in 5 dormitoare, 4 duble matrimoniale si 1 tripla, cu pat matrimonial si pat single. Toate camerele sunt decorate in stil rustic, dotate cu mobilier din lemn masiv si baie proprie.

Living-ul spatios ofera o priveliste deosebita asupra Bucegilor, aici aveti zona de relaxare sau de luat masa, semineu , televizor, Wi-FI. De aici se poate accesa terasa exterioara, unde puteti servi dimineata o cafea cu familia si prietenii, sau potrivita dupa –amiza pentru a savura un pahar de vin acompaniat de o lectura buna.

2.1
IMG_20220417_194006

Pensiunea functioneaza doar in regim `self – cattering`, oaspetii se pot gospodarii dupa bunul plac folosind bucataria complet utilata si dotata pentru gatit.

Afara va asteapta curtea cu verdeata, in care se regasesc mai multe locuri de relaxare de unde puteti admira superbul peisaj asupra Bucegilor, deasemenea la dispozitie va stau: foisorul, gratarul acoperit (sunt necesari carbunii), locul de joaca pentru copii si parcare gratuita.

2.4