Tarife

Tarife

Pensiunea Nea Marin se inchiriaza in regim Self – Cattering, iar sejurul minim este de 2 nopti. Spatiul de cazare poate fi configurat in functie de  necesitatile fiecarui grup, pentru 10 sau 11 pesoane

Varianta A

970 ron / noapte
  • Toata unitatea - 10 pesoane in 5 camere duble matrimoniale

Varianta B

1020 ron / noapte
  • Toata unitatea - 11 pesoane in 4 camere duble matrimoniale si o camera tripla, compusa din pat matrimonial si pat de o persoana

  In anumite perioade camerele se pot inchiria si individual, iar in sezonul rece capacitatea minima este de 3 camere.

CAMERA DUBLA MATRIMONIALA – 190 ron / noapte

CAMERA DUBLA SUPERIOARA* – 210 ron / noapte

* are o suprafata considerabil mai mare decat celelalte camere si balcon cu vedere spre M-tii Bucegi

PAT SINGLE SUPLIMENTAR  – 50ron/noapte (disponibil doar pentru camera dubla superioara, aceasta fiind singura camera cu o configuratie flexibila, cu 2 sau 3 locuri, in functie de situatie)

 

Alte Informatii

Check in / Check out

Check in dupa ora 14

Check out inainte de ora 11 

Exceptii privind sosirea mai devreme sau plecarea mai tarziu se pot face in functie de disponibilitate, numai cu acordul administratorului!

Pretul include cazare si acces la toate facilitatile pensiunii.  Rezervarea se face in baza unui avans de 40% din valoarea sejurului, acesta este returnabil doar in cazul in care se renunta la rezervare cu minim 14 zile inainte.

Copii sub 6 ani sunt  cazati gratuit daca dorm in pat cu parintii.

Camerele au o suprafata cuprinsa intre 13-21mp, fiind utilate cu mobilier din lemn masiv si decorate in stil rustic. Pentru un somn odihnitor și reconfortant, beneficiați de saltele premium și lenjerie alba din bumbac curatata profesional. Ne dorim ca oaspetii nostri sa se bucure de linistea unei vacante la munte, de aceea in camere nu exista televizor.

Temperatura la interior in sezonul rece este 22-23 grade Celsius, incalzirea fiind in sistem centralizat 

Va asteptam cu placere!